Arno van der Heyden krijgt momenteel veel te verduren. 
Magazine MEER (Dagblad van het Noorden & Leeuwarder Courant) schreef een uitgebreid en aangrijpend artikel over deze ervaren en zeer gewaardeerde cabaretier, chansonnier en presentator. Over het leven, verlies, veerkracht en het hervinden van een stem... 
U zult na het lezen ook begrijpen waarom wij de primeur van zijn nieuwe voorstelling Geen 18 meer helaas hebben moeten uitstellen, tot nader orde.
Lees het hier!

Arno maakte de afgelopen jaren veel mee. Dat deed hem nadenken over het leven, en de vergankelijkheid ervan, en het gaf hem nieuwe inzichten. Voer voor een nieuwe voorstelling dus. Op zijn Arno’s: persoonlijk, gevoelig, met humor en relativering. Rauw en Puur.
Tijdens zijn wandeling van de bron naar de monding van de 'Arno' in Italië, legt Arno deze zomer de laatste hand aan zijn nieuwe voorstelling Geen 18 meer.
Door Corona is de aftrap van de voorstelling een half jaar opgeschoven, maar dat zorgt ervoor dat deze ervaring mooi nog meegenomen kan worden.
Vanaf september 2021 hopen we jullie in de theaters en dorpshuizen terug te zien!

Na maar liefst 3 seizoenen U bevindt zich hier, is het tijd voor een nieuwe voorstelling: Heksenjacht!

In de zomer van 2016 werd er al volop geexperimenteerd met de nieuwe ideeen tijdens Broadway op Texel. Op 25 juni 2017 volgde een voorproefje bij Theater aan het Water in Heeg, om vervolgens op 30 september 2017aan de nieuwe theatertoer te beginnen.
Arno doet samen met pianist Bas en fotograaf/filmer Pjotr weer vele theaters, kleine zalen en bijzondere locaties aan. Daar leent Heksenjacht zich goed voor.
De speellijst staat online. Maar pas op; deze wordt gedurende het seizoen aangevuld!

Heksenjacht bij u op locatie? Dat kan! Neem dan contact op via

Dagblad van het Noorden besteedde aandacht aan de nieuwe voorstelling die af is en de grote(re) zalen in gaat. 

Lees meer >>>>

Arno van der Heyden speelt in seizoen 2016-2017 de laatste voorstellingen van U bevindt zich hier
De allerlaatste gelegenheid om deze mooie, bijzondere, voorstelling te gaan zien in alweer het 3e speelseizoen.
De speellijst staat inmiddels online. Houdt de website in de gaten, want gedurende het seizoen wil er nog wel eens een voorstelling toegevoegd worden!

Ondertussen is Arno al in voorbereiding op zijn nieuwe voorstelling die vanaf oktober 2017 te zien zal zijn...