Onconventionele en rake bewustwordingstrainingen, voorstellingen, intervisie en coaching


Bio


Mirjam Kaijer is na de Verpleegkundige A-opleiding en vele jaren als verpleegkundige in een ziekenhuis gewerkt te hebben, Maatschappelijke Gezondheidszorg gaan studeren en heeft daarna een leidinggevende functie gehad binnen de gezondheidszorg. Daarnaast heeft zij altijd een liefde voor zang, acteren en schrijven gehad. Op haar veertigste ging zij boeken en een eigen theatershow schrijven. Ook ontwikkelde zij een pakket voor de sociale emotionele intelligentie voor kinderen in het basisonderwijs.
De thema’s die centraal staan in haar projecten zijn: Geluk, Passie en omgaan met Tegenslag.

Momenteel werkt zij ook als intervisiebegeleidster met mensen in de zorg. In deze training combineert Mirjam haar schrijf-, zang- en werkervaring
om de ‘juiste snaar’ te raken bij de cursisten. Hierbij put zij uit haar rijke ervaring in het veld, als verpleegkundige en leidinggevende, en haar persoonlijke leven.

De afgelopen jaren is Mirjam bovendien veelvuldig als presentatrice actief geweest, onder meer voor televisie bij R22 NoordNederland en Regionet.

Op alle gebeiden waar zij actief is heeft Mirjam naast scholing vele jaren ervaring opgedaan. Dit bundelt zij in haar huidige bewustwordingstrainingen, -voorstellingen, intervisies en boeken.