Verrassend cabaret op-maat optreden met als basis een bezoek aan de werkvloer onder vermomming

Bio


Cabaret Undercover kan door diverse persoonlijkheden uit de Broek & Buuren stal uitgevoerd worden.

Arno van der Heyden
Arno is cabaretier, chansonnier, acteur en presentator en de absolute top als het gaat om cabaret op-maat werk. Arno neemt bij Cabaret Undercover graag zijn fotograaf Pjotr Wiese mee, zodat het optreden niet alleen in woord, maar ook in beeld, geheel op-maat wordt gemaakt. De foto's vormen een bijzondere en herkenbare toevoeging.

Marcel Harmsen
Marcel is een ervaren bedrijfscabaretier, acteur, muzikant en (liedjes)schrijver. Op onnavolgbare wijze dompelt hij zich in uw bedrijf onder en geeft aan de hand daarvan een spetterend optreden op-maat.

Margriet Bolding
Margriet is organisatiepsycholoog en cabaretière en deze combinatie maakt dat zij in Cabaret Undercover de onderste steen boven kan halen, maar altijd met zorg en aandacht voor de organisatie en met een knipoog. Ook kan Margriet Cabaret Undercover begeleider als trainer/coach.

Jennifer Evenhuis
Jennifer is actrice en comedienne. Ze is het theater te zien, op tv, als trainingsactrice, met cabaret op-maat voor bedrijven en als docent van de lachworkshop en -meditatie. Deze combinatie van kwaliteiten en ervaringen maakt dat Jennifer een zeer geschikte undercover cabaretière is...

Jeffrey Maas
Jeffrey is acteur, trainer en presentator. In zijn woorden doet hij aan 'dienstverlening in gedrag'. Jeffrey maakt geen cabaret, maar kan wel Undercover gaan en op basis daarvan ofwel een serieuze, motiverende, dan wel een relativerende, theatrale speech of lezing geven. Ook kan Jeffrey als trainer Cabaret Undercover begeleiden.