Improvisatietheater Actic - foto Pjotr Wiese

foto: Pjotr Wiese

Verduidelijken, spiegel voorhouden en bewustwording. En altijd interactief, laagdrempelig en humorvol!

Bio


Bij improvisatie theater werkt Broek & Buuren o.a. samen met Actic en Theatergroep Oja!. Broek & Buuren weet welke mensen het beste geschikt zijn voor welke vraag en doeleinde. Gezamenlijk met de uitvoerenden kiezen en creëeren we de meest effectieve en passende vorm en invulling.

Actic, bureau voor creatieve concepten, staat onder leiding van Jelle de Bruin. Jelle speelt bij het improvisatietheater zelf mee en werkt daarbij samen met onder meer Iwan Dam en Ed Boekee. Zij zijn allen getrainde en zeer ervaren spelers (en muzikanten), juist als het om improvisatie gaat. Geen onderwerp of thema is hen te gek. Dit drietal verzorgt o.a. de improvisatie voorstelling binnen het lespakket Jonge Mantelzorgers dat Broek & Buuren eind 2015 creëerde.

Theatergroep Oja! wordt sinds 2011 geleid door Riemer de Jong. Samen met een vaste kern aan spelers en muzikanten - waaronder ook Anne Jan Toonstra - verzorgt Riemer al jaren diverse vormen van (improvisatie) theater op congressen, symposia en andersoortige bijeenkomsten.