John Schleipen: Interactieve films, animaties en dagvoorzitter

Fris en vrolijk dagvoorzitterschap en verrassende interactieve films en animaties!

 

Bio

John Schleipen (1967) won in 1992 met de formatie Crème Fraîche het Groninger Studenten Cabaret Festival. Na 12,5 jaar en meer dan 1500 voorstellingen met Crème Fraîche besloot John zijn teksten, composities en regie in te gaan zetten voor een solocarrière in het theater. Ook ging hij aan de slag als regisseur voor anderen, zoals het duo Arie Koomen en Edo Brunner.

John is echter heel veelzijdig. In 2014 verscheen zijn eerste stripalbum: Strip Up 1: Schuddebuiken, waarin hij stand-up comedy combineert met het beeldverhaal. Van alle grappen die vanaf 2008 dagelijks in Sp!ts verschenen maakte hij een samenhangende voorstelling, waarin ook de pauze niet ontbreekt. Het tweede album verschijnt medio 2015.
Ook maakt hij websites en sinds 2006 animaties en bedrijfsfilms. Daar voegt hij sinds kort handanimaties en (interactieve) films aan toe. 

John is van nature een entertainer, of het nu in tekst, beeld of op de planken is. Hij wordt regelmatig gevraagd als dagvoorzitter en presentator en doet dit met veel plezier en kunde.