Bijzondere mijlpalen moet je vieren! Welke verjaardag het ook betreft: een jubileum van je bedrijf mag niet onopgemerkt voorbij gaan.
Hoe doe je dat?

Knop Neem vrijblijvend contact op rond

Maak jubileum bedrijf onvergetelijkReferentie bedrijfsjubileum vieren

Een bedrijfsjubileum is het perfecte moment om stil te staan bij successen en iedereen te bedanken die bijgedragen heeft aan die successen.
Bedenk goed met wie je het succes wilt vieren, denk aan medewerkers, partners, leveranciers, klanten, enzovoort. Wat wil je hen meegeven? Met welk gevoel of welke informatie moeten zij weer huiswaarts gaan? Zodat je de fijne samenwerking een impuls geeft en iedereen ook de komende jaren zich samen blijven inzetten voor jouw bedrijf? Waar maak je hen blij mee? En hoe doe je eer aan al het werk dat jullie samen verzet hebben?

Broek & Buuren helpt je het bedrijfsjubileum organiseren

We leren jouw bedrijf graag beter kennen en helpen je bovenstaande vragen te beantwoorden. Zo zorgen we dat jullie een onvergetelijk bedrijfsjubileum kunnen organiseren. Daarvoor creëren we een echte ervaring, helemaal in stijl van jullie bedrijf. Klein en laagdrempelig of groots en meeslepend, wat maar het beste past. Natuurlijk spelen praktische zaken zoals budget en evt. locatiewensen of -eisen ook een rol.
We nemen je desgewenst al het regel-werk uit handen, zodat ook jijzelf - verdiend! - optimaal kan genieten van deze mijlpaal.    

Bedrijfsjubileum ideeen

Hoe kan je jouw bedrijfsjubileum goed vieren? Dat is altijd maatwerk, omdat deze bij jullie bedrijf, doelgroep en wensen moet passen.Referentie bedrijfsjubileum organiseren VDG Lees onze stappen voor het organiseren van een betekenisvolle bijeenkomst
Doe hier alvast inspiratie op en check onze ideeën voor de mogelijke vorm en invulling van een bedrijfsjubileum:

 • Cabaret Undercover
  Verrassing! Een bijzondere frisse blik op het bedrijf en de afgelopen jaren.
 • Betekenisvol cadeau
  Geef iedereen een uniek aandenken - tastbaar of een ervaring-, zodat dit jubileum nooit vergeten wordt.
 • Live talkshow
  Zet mensen in het zonnetje, neem de geschiedenis of juist de toekomst van het bedrijf onder de loep, hoor hoe jullie klanten naar jullie kijken en geniet van muziek, reportages of een roast. Jullie zijn de show!
 • Maak er een onvergetelijk jubileumjaar (of week) van.
  Met kleine (en grote?) momenten, gebeurtenissen, activiteiten, uitingen en cadeautjes staan we het hele jaar stil bij jullie bedrijfsjubileum. Als opmaat en voorpret naar dat ene grote vieringsmoment, of op zichzelfstaand. Via storytelling en een
  mix van tastbare memorabilia en bijzondere momentjes (mini evenementjes als het ware) maken we er een topjaar van!
  Het voortraject (voorpret) en natraject (nagenieten) worden vaak vergeten of ondergeschikt gemaakt, maar door hier goed aandacht
  voor te hebben en in het hele plan mee te nemen kan je de impact van de viering van het jubileum aanzienlijk vergroten en verlengen.

Zo organiseer je betekenisvolle evenementen

De kunst van betekenisvol samenkomen behelst volgens Broek & Buuren de volgende stappen:

 1. Je doel en doelgroep écht kennen. En bij alle keuzes voor ogen houden.
 2. Een voor- en een natraject.
 3. De inzet van kunst (theater, cabaret, beeld, muziek, dans, spel, enz.)
 4. Heldere communicatie. Zowel voor- als achter de schermen.
 5. Plezier!

Deze opdrachtgevers gingen je voor

Broek & Buuren voert veel opdrachten uit voor het bedrijfsleven, (lagere) overheden en met enige regelmaat in de zorgsector en het onderwijs.
Meer weten? Bekijk dan onze (verschillende soorten) opdrachtgevers.
Wij mochten eerder bijdragen of het gehele bedrijfsjubileum organiseren voor o.a.:

 • Vereniging van Drentse Gemeenten (VDG)
 • Philips Lightning
 • Nedmag
 • Food Basics
 • SOS Snelservice

Vrijblijvend overleg over de mogelijkheden?

Dat kan altijd!
Bel of mail ons en we tasten samen af wat bij jullie zou passen, wat jullie nodig hebben en of Broek & Buuren jullie daarbij zou kunnen helpen.

 Knop_-_Neem_vrijblijvend_contact_op_rond.jpg