Contactpersoon

Overige gegevens

Platform GRAS, het Platform voor Groningen Architectuur en Stedenbouw, is een jonge culturele instelling. Sinds 5 oktober 1999 werken we met een kleine flexibele bezetting aan onze missie: het stimuleren en aanjagen van de kennis van, en het debat over de gebouwde omgeving.

Dit debat kan op verschillende manieren vorm inhoud krijgen. Platform GRAS speelt hierin een prikkelende rol door telkens een verrassende invalshoek te kiezen, en, waar mogelijk, geijkte denkpatronen te doorbreken. We doen dit met debatten, opleveringsbezoeken, lezingen, manifestaties, educatieprogramma's, internetprojecten, brainstormavonden, bewonersprojecten, tentoonstellingen etc. Daarnaast is Platform GRAS sinds 2001 actief als uitgeverij.

Platform GRAS is een onafhankelijke culturele onderneming. We initiëren zelf projecten maar werken ook in opdracht van derden. Elk jaar stelt Platform GRAS een divers basisprogramma samen, afgestemd op onze brede doelgroep. Dit programma vullen we aan met bijzondere (samenwerkings)projecten en externe opdrachten.


Evenementen

13-09-2016 Talkshow Kick-off woonmanifestatie - Details...
09-04-2015 Stadsgesprek - Details...
19-11-2014 Talkshow - Details...
14-03-2014 Themabijeenkomst - Details...
04-02-2014 Themabijeenkomst - Details...