Zo mooi en terecht! Arno van der Heyden kreeg zaterdag de Haide Bliksem Award uitgereikt. De award is voor een artiest, kunstenaar of groep die veel voor de cultuur in Groningen heeft betekend. In dit geval is er een oeuvre prijs van gemaakt.

Lees meer >>>>

Werkgevers kunnen meer doen om mensen aan het werk te helpen, personeel te behouden of te voorkomen dat mensen voortijdig uitvallen, concludeert het Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP) laatst. Je zou zeker met de huidige krappe arbeidsmarkt verwachten dat er echt álles aan gedaan wordt...
Toch is het ingewikkeld. Je hebt een bedrijf te runnen én je hebt voor je medewerkers te zorgen. Men ziet dat nog vaak als twee verschillende – misschien zelfs tegengestelde – aandachtspunten.

Lees meer >>>>

We komen ons hele leven – bewust – bijeen. Toch denken de meesten van ons er amper over na hóe we bij elkaar komen. Veel gaat op routine, traditie. Maar als we eerlijk zijn: veel van de tijd die we aan bijeenkomsten besteden is teleurstellend.

Lees meer >>>>

Onze partner van het 1e uur en zeer gewaardeerde collega en vriend Arno van der Heyden krijgt veel te verduren. 
Magazine MEER (Dagblad van het Noorden & Leeuwarder Courant) schreef een uitgebreid en aangrijpend artikel over deze cabaretier, chansonnier en presentator.
Over het leven, verlies, veerkracht en het hervinden van een stem...
Lees het hier!

"Daar zit je dan. Thuis. Als ‘mensen bij elkaar brengen’ je vak (en bovendien passie) is, dan hoef ik niet uit te leggen wat de stand van zaken nu is tijdens de Corona-crisis.”

Deze zinnen schreef ik, Hanneke, precies een jaar geleden, als opening van het artikel ‘Ondernemen in corona-tijd; op zoek naar de juiste actie-stand’. Toen we net een paar weken niks meer konden en mochten. Ik was in verwarring, wist niet wat ik op werkgebied kon of moest doen, schoot op één dag van standje 1 naar standje 10 en hard weer terug, verbaasde me over het feit dat vele anderen continu in standje 10 leken te staan en voelde me een nietsnut omdat ik geen geniaal ondernemend plan had.

Hoe is het een jaar later met het ondernemen in corona-tijd?

Lees meer >>>>

Pagina 1 van 13