‘Als je in deze tijd iets weet op te bouwen, dan komt het wel goed met jullie’, luidde het commentaar toen Hanneke in 2010 – midden in de crisistijd – Broek & Buuren begon. Niemand kon toen weten dat tien jaar later er een nog pittigere test zou volgen; de corona-crisis. Maar ook nu zitten we niet bij de pakken neer!

Lees meer >>>>

Kunst vermaakt. Geeft afleiding en verwondering, inspireert. Prikkelt de fantasie. Laat je kennis maken met (andere) perspectieven, culturen, rituelen. Maakt je bewust. Biedt troost of blijdschap. Of het nou via muziek, theater, literatuur, schilderijen, gedichten of beeld is.
Het is niet voor niks dat we met Broek & Buuren - Betekenisvolle Evenementen d.m.v. kunst een ervaring creëren en betekenis geven aan het samenbrengen van mensen.

Lees meer >>>>

Daar zit je dan. Thuis. Als ‘mensen bij elkaar brengen’ je vak (en bovendien passie) is, dan hoef ik niet uit te leggen wat de stand van zaken nu is tijdens de Corona-crisis. Hoe ga je daar als ondernemer mee om? Grofweg zie – en ervaar – ik twee ‘standen’:

Lees meer >>>>

“Thank you for the music, for giving it to me!” Abba bezong het al, muziek doet zoveel met je.

1 oktober was het International Music Day. In 1975 in het leven geroepen door UNESCO, omdat ‘Muziek een middel is om vriendschap tussen de volken te bevorderen. Muziek is een vorm van communicatie en niet gebonden aan grenzen, volk, geloof of ras.’ Muziek is een universele taal en kan mensen nader tot elkaar brengen. Wat een kracht!

Zo is het ook een dankbaar middel om in te zetten bij bijeenkomsten en evenementen. Bovendien helpt muziek inhoud beter op te nemen en dus bij leren, wekt het creativiteit op en kan het helpen bezoekers vast te houden.

Lees meer >>>>

De traditionele eindejaars-, kerst- of nieuwjaarsbijeenkomsten komen er weer aan. Een moment van samenzijn, terugblikken, vooruitkijken en gezelligheid. Maar grijp je dit moment ook aan om écht te werken aan binding? Om waardering uit te spreken, te motiveren en zo te investeren in het team en de organisatie? We hebben daar ideeën voor...

Lees meer >>>>

Pagina 1 van 11