‘Wat is het doel van jullie bijeenkomst?’ vragen we altijd aan opdrachtgevers. ‘Netwerken, nieuwe mensen leren kennen’ krijg je dan te horen. En je hoort ze er achteraan denken ‘logisch toch, ik zei toch dat het een netwerkevent is?!’.
Het is een veelgemaakte, onbewuste, fout: de soort bijeenkomst vereenzelvigen met het doel.

Lees meer >>>>

Vandaag 2 maanden geleden. Maar het daalt nog niet echt in. Arno is niet meer.

Lees meer >>>>

Zo mooi en terecht! Arno van der Heyden kreeg zaterdag de Haide Bliksem Award uitgereikt. De award is voor een artiest, kunstenaar of groep die veel voor de cultuur in Groningen heeft betekend. In dit geval is er een oeuvre prijs van gemaakt.

Lees meer >>>>

Werkgevers kunnen meer doen om mensen aan het werk te helpen, personeel te behouden of te voorkomen dat mensen voortijdig uitvallen, concludeert het Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP) laatst. Je zou zeker met de huidige krappe arbeidsmarkt verwachten dat er echt álles aan gedaan wordt...
Toch is het ingewikkeld. Je hebt een bedrijf te runnen én je hebt voor je medewerkers te zorgen. Men ziet dat nog vaak als twee verschillende – misschien zelfs tegengestelde – aandachtspunten.

Lees meer >>>>

We komen ons hele leven – bewust – bijeen. Toch denken de meesten van ons er amper over na hóe we bij elkaar komen. Veel gaat op routine, traditie. Maar als we eerlijk zijn: veel van de tijd die we aan bijeenkomsten besteden is teleurstellend.

Lees meer >>>>

Pagina 1 van 13