We komen ons hele leven – bewust – bijeen. Toch denken de meesten van ons er amper over na hóe we bij elkaar komen. Veel gaat op routine, traditie. Maar als we eerlijk zijn: veel van de tijd die we aan bijeenkomsten besteden is teleurstellend.

Lees meer >>>>

Onze partner van het 1e uur en zeer gewaardeerde collega en vriend Arno van der Heyden krijgt veel te verduren. 
Magazine MEER (Dagblad van het Noorden & Leeuwarder Courant) schreef een uitgebreid en aangrijpend artikel over deze cabaretier, chansonnier en presentator.
Over het leven, verlies, veerkracht en het hervinden van een stem...
Lees het hier!

"Daar zit je dan. Thuis. Als ‘mensen bij elkaar brengen’ je vak (en bovendien passie) is, dan hoef ik niet uit te leggen wat de stand van zaken nu is tijdens de Corona-crisis.”

Deze zinnen schreef ik, Hanneke, precies een jaar geleden, als opening van het artikel ‘Ondernemen in corona-tijd; op zoek naar de juiste actie-stand’. Toen we net een paar weken niks meer konden en mochten. Ik was in verwarring, wist niet wat ik op werkgebied kon of moest doen, schoot op één dag van standje 1 naar standje 10 en hard weer terug, verbaasde me over het feit dat vele anderen continu in standje 10 leken te staan en voelde me een nietsnut omdat ik geen geniaal ondernemend plan had.

Hoe is het een jaar later met het ondernemen in corona-tijd?

Lees meer >>>>

Iedereen vindt het leuk om een cadeau te krijgen. Het is een vorm van aandacht, verpakt in iets tastbaars of in een actie. Ook al sta je niet graag in de spotlight, dat doet iedereen goed. Dat heb ik zelf onlangs nog ervaren. Maar wist je dat het geven van cadeaus, van aandacht, het een ander een plezier doen, jou als gever ook erg veel brengt?

Lees meer >>>>

Een webinar hier, een video-conference daar, nog een middag lang een online conferentie en als toetje de Vrijmi-Zoom-bo. Je week ziet er tegenwoordig heel anders uit dan pak weg een jaar geleden. Ook wij zijn helemaal de digitale wereld in gezogen, zowel als kijkers en volgers, als ook als makers.

Vragen van opdrachtgevers – vaak op het gebied van leren, verbinden en memoreren – pakken we normaal gesproken op met onze Betekenisvolle Evenementen; met meerdere mensen bij elkaar, samen aan de slag. Al 8 maanden lang is dat niet of nauwelijks mogelijk. ‘Hoe ga je daar mee om?’, is de vraag die ons, onze opdrachtgevers en hele sectoren dagelijks bezighoudt.

Lees meer >>>>

Pagina 1 van 12