De traditionele eindejaars-, kerst- of nieuwjaarsbijeenkomsten komen er weer aan. Een moment van samenzijn, terugblikken, vooruitkijken en gezelligheid. Maar grijp je dit moment ook aan om écht te werken aan binding? Om waardering uit te spreken, te motiveren en zo te investeren in het team en de organisatie? We hebben daar ideeën voor...

Lees meer >>>>

De laatste jaren hebben we met Broek & Buuren regelmatig iets mogen betekenen voor bedrijven die fuseren of gemeentes in herindelingstrajecten. Dat zijn zeer uitdagende trajecten. De opdrachten dus ook. Het geeft steeds veel voldoening als wij kunnen bijdragen aan het succesvol laten verlopen van zo’n proces, hoe klein of groot onze bijdrage ook is. Hanneke stelde zichzelf de vraag: Waarom vind ik dit fenomeen – fusies – ondanks het kwetsbare en uitdagende zo fascinerend?

Lees meer >>>>

Hoe mooi; dat je na een dag vol trainingen of lezingen artiesten op het podium precies ziet weerspiegelen waar jouw hele dag over is gegaan? Janneke vindt dat mooi, knap werk ook vaak. Ze schrijft over ons recept voor zo'n 'uitsmijter' op een bijeenkomst.

Lees meer >>>>

Hoe vaak zit je tijdens een conferentie je mail bij te werken en je boodschappenlijst te maken? Hoe vaak had je het gevoel dat wat je in één dag op het congres voorgeschoteld hebt gekregen, ook in twee uren had gekund? Of was het wel interessant wat je hebt gehoord, maar heb je geen idee wat en hoe je er verder mee kan? Het overkomt Hanneke nog te vaak, terwijl ze vanuit haar werk met Broek & Buuren weet dat het anders kan en moet!

Lees meer >>>>

De wereld en wat dichterbij, de werkvloer, zou er een stuk mooier uit zien als we meer complimenten zouden geven. Daarbij hebben we een dosis lef nodig, zeker in een omgeving waar het niet gewoon is om je waardering uit te spreken naar een ander.
Janneke schreef n.a.v. Nationale Complimentendag over het uiten van waardering en hoe Broek & Buuren daar aan kan bijdragen.

Lees meer >>>>

Pagina 1 van 10