Op 15 januari heeft Broek & Buuren een bescheiden rol gespeeld bij het Taal doet meer college. Koningin Maxima was aanwezig en nam plaats aan één van de dialoogtafels! Bekijk een korte impressie.

Vrijwilligersorganisatie Taal doet meer zet zich in tegen taalachterstand. Vier keer in het jaar organiseren zij een Taal doet meer college waarbij er aandacht gevraagd wordt voor taalachterstand en zaken waar de cursisten zoal tegen aanlopen. Dit keer stond de vraag centraal: 'Hoe zorgen we ervoor dat de talenten achter de taalachterstand herkent en erkent worden?'. Naast een lezing van hoogleraar Halleh Ghorashi, werd er aan dailoogtafels met cursisten, vrijwilligers, mensen uit het bedrijfsleven, ambtenaren en dus ook koningin Maxima gediscussieerd over dit onderwerp.

Broek & Buuren ondersteunt het goede doel dat Taal doet meer voor ogen heeft van harte. We dachten aan de zijlijn mee over de aanpak en inhoud van het college en waren ter plaatse aanwezig om de (technische) productie te ondersteunen.