In samenwerking met De Alchemist - onze thuishaven - organiseerden we voor de tweede keer een workshop Presenteren: Storytelling, gegeven door trainer, acteur, improvisatie expert en verhalenverteller Iwan Dam.

Hoe is een goed verhaal opgebouwd? Hoe onthoud je wat je wil vertellen, hoe creëer je een spanningsboog en hoe vertel je je verhaal vol overtuiging?
Dit was het vervolg op de workshop van 8 maart, maar zo opgebouwd dat zowel nieuwe als 'tweede-keer' deelnemers konden meedoen en vooral; aan de slag konden!

Broek & Buuren Workshop Storytelling Iwan Dam Alchemist

(Foto's Broek & Buuren, door niet-professionele fotograaf gemaakt)

De deelnemers, sommigen voor de tweede keer aanwezig, meer nog voor het eerst, hebben allemaal iets waardevols meegenomen richting de eigen praktijk. Of het nu een pitch, informatieve lezing of lesgeven is, Storytelling en de tips van Iwan zijn in allen toepasbaar. Daarnaast was het leuk en leerzaam om ervaringen uit te wisselen.
De officiele beoordeling volgt nog, maar de sfeer was goed en De Alchemist was tevreden met het resultaat!

In september of oktober staat er weer een nieuwe bijeenkomst of activiteit voor De Alchemist op de planning. Het blijft nog even een verrassing wat het gaat zijn...