Elke onderneming of ondernemer heeft wel een website, want je moet immers gevonden kunnen worden op het web. Maar word je dat ook? Benut je je website wel ten volste? Broek & Buuren organiseert i.s.m. De Alchemist een inspiratiesessie.

Er wordt veel over gezegd en geschreven. Hoe vind je daarin je weg en wat werkt voor jou? Veel gehoord is ook dat het bijhouden en optimaliseren van de website door de drukte van alledag (te) weinig aandacht krijgt. Kan dat anders? En hoe dan?

Timo Brock – bewoner van Alchemist 2 – zal in deze sessie zijn licht schijnen over al deze zaken. Wat gebeurt er op je website? Hoe krijg je meer gericht verkeer naar je website? Wat is SEO, wat kan je daarin zelf doen en wat doet Timo's bedrijf Tic Online Marketing? De bedoeling is dat je hierna geïnspireerd bent om er mee aan de slag te gaan en enige handvatten hebt om dat te kunnen doen. Of er meer over te willen leren.

Wanneer:     Dinsdag 7 november 2017
Tijd:              10.00 - 11.30 uur
Waar:            De Alchemist, Koningin Wilhelminalaan 8, Utrecht
Kosten:         €12,50 voor huurders Alchemist 1 +2 | €17,50 voor anderen | excl. 21% BTW
Aanmelden:  Uiterlijk dinsdag 31 oktober 2017 via


Enkele keren per jaar organiseert Broek & Buuren in opdracht van en in samenwerking met De Alchemist - onze thuishaven - een inspirerende bijeenkomst voor alle huurders en andere geïnteresseerden (ondernemers). Eerdere sessies gingen over presenteren d.m.v. storytelling, social media, training/workshop ontwerp en pensioenen.