Onze buren in De Alchemist Twist 030 opende 6 november officieel haar deuren en vroeg Broek & Buuren mee te denken over de invulling. Dat resulteerde in een geslaagde, feestelijke bijeenkomst, die is vastgelegd door U in de Wijk (RTV Utrecht)!

 Twist 030 is een leer- en werktraject voor volwassenen met een psychische kwetsbaarheid in de vormgeving, illustreren en fotografie. Eigenares Cathy en de Raad van Bestuur van Lister - waar Twist 030 nog onder valt - wilden een mooi markeringsmoment voor de start.
Naast enkele praktische tips en suggesties voor de invulling was er een concreet punt waarbij we konden helpen. Diverse mensen moesten aan het woord komen, speechen. Voor de een was dat een moetje en iets waar tegenop gezien werd, de ander doet het misschien iets te graag en vindt het moeilijk het bondig te houden. Daarom hebben we de speeches gegoten in een gesprek onder leiding van Pauline Verburg. D.m.v. kleine interviewtjes werd zo toch alles gezegd wat gezegd moest worden, op dynamische, veilige en bondige wijze. Leuk om naar te luisteren!

Verslag U in de Wijk (RTV Utrecht) van 4.43 tot 9.02 min.: