De Sportprijzen Utrecht 2017 zijn op 14 februari uitgereikt en de avond - met voor het 4e jaar op rij medewerking van Broek & Buuren - was een groot succes! 

Samen met Vereniging Sport Utrecht is het gelukt een spetterend, prikkelend en dynamisch programma neer te zetten. Het thema was - hoe kan het ook anders op valentijnsdag - Liefde voor de Sport. Dat droegen we samen goed uit en kwam in alles naar voren. Er waren o.a. portretten van en voor de winnaars en live snel-portretten voor alle kampioenen gemaakt door Rood Gras. Tijdens het hoofdprogramma verzorgde balkunstenaar en wereldrecordhouder Marco Bonisimo een prachtig intermezzo waarin veel sporten voorbij kwamen en Anne Jan Toonstra een muzikale slot-ode aan de sport. Uiteraard was er tijdens de kampioenen-parade, het hoofdprogramma en de borrel fotografie en Live Beamen door Pjotr Wiese.

Al 4 jaar is Broek & Buuren partner van VSU als het gaat om de Sportprijzen. De VSU over dit partnerschap:
"Broek & Buuren is voor ons door de jaren heen gegroeid tot een belangrijke partner en steunpilaar van de Sportprijs Utrecht. Dit creatieve evenement bureau ontzorgt, denkt mee en zit boordevol leuke en verrassende concepten die evenementen echt naar een hoger niveau kunnen tillen, bijvoorbeeld het Live Beamen! Met hun tomeloze inzet, passie en commitment voor hun werk hopen wij deze samenwerking nog lang te mogen continueren."

Super om te horen!

Alle foto's van de laatste editie door Pjotr Wiese.