Normaal gesproken organiseren jullie aan het eind van het jaar altijd een leuke avond voor het hele team of zelfs het hele bedrijf. Samen ontspannen, je waardering uitspreken, complimenten ontvangen, terugblikken, vooruit kijken en vooral veel plezier maken.
Hoe krijg je dat dit jaar voor elkaar? En hoe voorkom je dit eenzame beeld bij de kerstboom?

Eenzame kerst voorkomen

Er is nog heel wat mogelijk binnen de beperkingen van deze tijd! Wij delen één van onze ideeën:

  • Iedereen wordt uitgenodigd met de auto te komen. Het is een leuk weerzien, er wordt gezwaaid en getoeterd en iedereen is vol verwachting voor wat er gaat komen...
  • Bij het sfeervolle 1e tentje ontvang je op ludieke wijze een drankje.
  • De volgende halte is De Theater-wasstraat. Je krijgt een verrassende privé show; een theatrale opfrisbeurt.
  • Bij de halte hierna kies je een heerlijk hapje én krijg je een bijzonder cadeau overhandigd.
  • Op een speciaal daarvoor ingerichte plek parkeer je de auto. Hier krijg je rustig de tijd om het cadeau uit te pakken, na te praten over de bijzondere ‘wasbeurt’ en de hapjes op te eten.
    En kijk nou! Daar zit collega Silvia met haar hele gezin in de auto naast je. Door het open raampje deel je je ervaringen. En daar, op het grote scherm, zie je portier Willem net uit de wasstraat komen rijden; hij heeft de slappe lach! 

Gun jij jouw medewerkers of collega’s zo’n unieke gezamenlijke ervaring, dan brainstormen wij graag met je over de invulling die bij jullie past. Het kan klein en intiem opgezet worden of juist groots en festival-achtig. En helemaal corona-proof.

Voor inspiratie kan je alvast kijken op www.theater-wasstraat.nl en www.betekenisvolcadeau.nl.