Vandaag 2 maanden geleden. Maar het daalt nog niet echt in. Arno is niet meer.

Er zijn talloze momenten dat we aan hem herinnerd worden. Van lieve reacties per mail en post, tot aan een eerbetoon tijdens het concert van een muziekvereniging en het In Memoriam in de Volkskrant; iedereen heeft mooie herinneringen en wil die delen. In alle vezels van Broek & Buuren is Arno en kom ik, Hanneke, hem en zijn werk nog tegen.
Hij was er vanaf dag één bij en koos er als een van de weinigen voor om exclusief met ons te werken. Hij is van onschatbare waarde geweest voor Broek & Buuren.

De herinneringen roepen veel op. Vandaag realiseer ik me dat ze me ook nog steeds blij maken. Want Arno maakte mensen blij.
Met zijn liedjes wist hij te raken, met zijn cabaret op maat een spiegel voor te houden en met zijn presentatie en gespreksleiding veiligheid en ontspanning te brengen. Zijn voorstellingen brachten heel veel plezier, intimiteit, liefde, reflectie en herkenning. Als geen ander wist hij de mensen aan te voelen en de sfeer te verhogen. Hij was en is een voorbeeld voor vele van de artiesten waarmee wij werken.

Dat moeten we missen, maar gelukkig heeft hij zijn creativiteit ook in blijvende vormen gegoten, zelfs tot aan zijn afscheid aan toe. Van zijn teksten, liedjes, foto's en filmpjes kunnen en zullen we de rest van ons leven genieten. Zo blijft hij altijd bij ons.
Via zijn (klein)kunst heeft Arno het eeuwige leven.

In Memoriam Arno van der Heyden in Volkskrant 8 maart 2023