Wat leuk dat je voor het eerst een evenement gaat organiseren of nog meer uit jouw bijeenkomsten wilt halen!

Onze jarenlange ervaring en de lessen en inspiratie die we op hebben gedaan, hebben tot een tot een goed werkende aanpak geleid om tot effectieve bijeenkomsten te komen met langdurige impact. Kortom; bijeenkomsten met betekenis. Het is als een puzzel die nauwkeurig gelegd moet worden.

We gunnen iedereen het plezier en de voldoening van succesvol samenkomen, dus zetten we alle nodige puzzelstukjes voor je op een rij. Het vraagt vooral aan de voorkant enige tijd en aandacht, maar iedereen kan het.
Veel succes en plezier!

- We vullen de gids geregeld aan. Vermeld het bij de opmerkingen als je nieuwe versies automatisch toegestuurd wilt krijgen! - 

 

Ik ontvang graag de gids "Leg de puzzel tot een betekenisvol evenement"

Dit is een verplicht veld

Dit is een verplicht veld; controleer of je een geldig e-mailadres hebt ingevuld.

Dit is een verplicht veld

Dit is een verplicht veld. Als je niet akkoord bent met ons Privacy Statement kunnen we jouw verzoek niet in behandeling nemen.

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om. Hoe we dat doen lees je in ons Privacy Statement. Je ontvangt maximaal 4x per jaar het Broek & Buuren Bulletin met nieuws, tips en inspiratie, waarvoor je je onderaan elk Bulletin eenvoudig kan uitschrijven.

Ongeldige invoer