slider-live-beamen-fotografie-pjotr-wiese

Fotograaf en live foto projectie, op bruiloften, congressen, feesten, recepties en meer

Bio


Pjotr Wiese begon als kind van 7 al met foto's maken. Een echte autodidact.
Na de opleidingen filosofie, alfa informatica en bedrijfskundige informatica, trok het vak van theatertechnicus Pjotr even weg van de fotografie. Ook bood Pjotr computerhulp aan huis (compjotr.nl) en als websitebouwer (Interface). Bij het maken van websites, verzorgde Pjotr steeds vaker de foto's. En sinds 2000 leeft Pjotr vrijwel geheel voor de fotografie en vice versa.
In 2006 is Live Beamen ontstaan (zie Verbeeldingskracht). De eerste versie geheel gebouwd en ontwikkeld door Pjotr zelf. Na enige verbeteringen heeft enkele jaren geleden Pjotr's broer alles opnieuw gebouwd en verbeterd, inclusief de toevoeging van interactie met twitter.

De fotograaf die bekend staat om zijn oog voor detail en koppeling met nieuwe media toepassingen, heeft inmiddels al zeer diverse opdrachten mogen uitvoeren. Van kleine bruiloften, tot grote meerdaagse congressen en culturele UIT-festivals. Van particuliere feestjes, tot afscheidsrecepties van burgemeesters en sportevenementen. Geen vraag is hem te gek.