Verras, inspireer en ondersteun uw boodschap met live verslag, moodboard, interactief tekenen of snelportretten!

Bio


Voor de zeer diverse inzet van het sneltekenen (lees meer onder 'Sneltekenen') werkt Broek & Buuren ondermeer samen met Sander Kloppenburg, John Schleipen, Danibal en met Rob van Barneveld. Maar ook andere sneltekenaars kunnen en zullen ingezet worden.

Sander Kloppenburg, alias Glitterende Eenhoorn, is visueel kunstenaar, VJ, sneltekenaar, filmer, animator en live performer. Meer informatie vindt u o.a. op zijn eigen pagina.

John Schleipen is presentator, liedjesschrijver, regisseur, sneltekenaar, filmmaker, animator en entertainer. Meer informatie over John vindt u op zijn eigen pagina.

Danibal (Daniel Hentschel) is (snel)tekenaar en grafisch vormgever, mondharpist, zanger in diverse formaties en geeft workshops. Zijn teken-ervaring reikt van strips in eigen beheer en in kranten, tot het in kaart brengen van bedrijfsprocessen, praatplaten vormgeven en illustreren en het maken van snelportretten.

Rob van Barneveld is striptekenaar/illustrator. Hij maakte meerdere albums en won in 2014 de Benelux Beeldverhalen Prijs. Dat betekent dat hij een eigen stijl heeft, vrolijk en duidelijk en met een eigen handschrift. Rob heeft ook veel ervaring in het live tekenen op bijeenkomsten; hij is in staat om in een paar duidelijke lijnen een verhaal helder neer te zetten.