Broek & Buuren heeft in het verleden met veel plezier samengewerkt met:

 

Lambert-Jan Koops          Meer infoLambert-Jan Koops

Scherpe, frisse en licht cynische stand-up comedy van de bovenste plank!

Van 2010 t/m 2013 hebben wij met Lambert-Jan gewerkt aan zijn cabaret-voorstellingen. Het laatste gezamenlijke wapenfeit was de oudejaarsconference op het Deventer Humor Festival. Regelmatig wordt Lambert-Jan tijdens cabaret- en comedyavonden ingezet en op het gebied van zakelijke opdrachten werken we ook nog altijd samen.

Lambert-Jan Koops (1975) is momenteel werkzaam als stand-up comedian en schrijver. In 2009 won hij de Persoonlijkheidsprijs op het Belgische Humorologieconcours. Eerder al won hij onder meer de Culture Comedy Award (2003) en het Deltion Cabaretfestival (2004).
Als stand-up comedian was Lambert-Jan o.a. te zien in ComedyExplosion, de Punchline Comedy tour en als gast bij De Hyena's Comedy. Momenteel maakt hij deel uit van het Comedyhuis.
Lambert-Jan - zelf een verdienstelijk dammer - schreef twee boeken over dammen en een sleutelroman
over de Nederlandse comedyscene: De keuzes van nu.

Voorstellingen: Dedemsvaart, uw aandacht waard (2006 - 2008)  |  Buenos Dias (2008-2010)  |  Koops 2.0 (2010-2011)  |  36 (2012-2013)

 

Rutger Smoorenburg

Rutger Smoorenburg         

Broek & Buuren en Rutger leerden elkaar kennen tijdens hun studie Theater-, Film- en Televisiewetenschap kennen, lang, lang geleden in Utrecht. Daar groeide een vriendschap en een gezamenlijke creatieve passie. Met veel plezier hebben we deze creatieve duizendpoot kunnen bijstaan bij zijn laatste 2 oudejaarsconferences. Tijdelijk is Rutger niet te zien in het theater, maar soms nog wel acterend voor beurzen en andere organisaties. Daarnaast bezint hij zich op zijn andere creatieve plannen.
Rutger maakt momenteel deel uit van het adviseurs-team van Broek & Buuren.

Rutger Smoorenburg (1984) stortte zich in 2008 bij wijze van experiment in het vak van oudejaarsconferencier. En met succes! Ruim 400 mensen mocht hij vermaken en dat smaakte naar meer! Sindsdien maakte deze alles kunner nog twee oudejaarsconferences en maakte hij cabaret-op-maat voor diverse opdrachtgevers.

Voorstellingen: In lijf ende leven (2008)  |  Wie niet weg is (2010)  |  Ego-logisch (2012)

 

Cabaret Tomeloos Marcel HarmsenCabaret Tomeloos         (tegenwoordig "Aimabele Schoften")

Vanaf het eerste uur waren Marcel Harmsen, Ferdinand Biesheuvel en Izak Boom - oftewel Cabaret Tomeloos - erbij. We zijn trots dat wij de eerste voorstelling, die deze ervaren heren in deze samenstelling maakten, mochten begeleiden. Voorlopig is het bij deze voorstelling gebleven, maar de  samenwerking stopt niet. De heren richten zich op het bedrijfscabaret en Broek & Buuren werkt met Marcel Harmsen nog altijd nauw samen op het gebied van zakelijke evenementen.

Old school cabaret voor jong en oud, zoals we het gemist hebben!

Voorstelling: Aimabele Schoften (2011-2013)  |  De heren zijn afzonderlijk in diverse projecten op de b├╝hne te bewonderen.