Naast de creatieve invulling van uw evenement kan Broek & Buuren u ook van dienst zijn door alleen een deel van, of de gehele, organisatie van uw evenement uit handen te nemen.


Rijke ervaring organisatie diverse evenementen

Of het nu om een training, informatieve bijeenkomst, receptie of (bedrijfs)feest gaat. Voor 10 man of een paar honderd, een beperkt of een groot budget; er komt veel bij kijken om het tot een succes te maken voor u en uw gasten.

Ontbreekt u de creativiteit, de kennis, het netwerk, de tijd en/of de mankracht om alles zelf te doen? Naast de creatieve concepten voorziet Broek & Buuren u van advies, ondersteuning en bemiddeling. Zo uitgebreid als u dat wilt. Alles op maat.

Broek & Buuren helpt u bij het vinden van de juiste aankleding, mensen en bedrijven die bij uw idee, uitstraling, filosofie en budget passen. Waar moet u hierbij aan denken?

  • Techniek (zie 'Techniek')
  • Catering
  • Fotografie
  • Transport
  • Tent- en standbouw
  • Kledingverhuur
  • Styling
  • Publiciteit

En als Broek & Buuren het zelf niet kan, zullen wij op basis van uw specifieke behoefte de juiste mensen inschakelen uit ons brede en diverse netwerk.


Artiesten en Acts

Bent u 'gewoon' op zoek naar een muzikale act voor uw feest? Of een sterke presentator? Broek & Buuren voorziet ook in 'losse' inzet van artiesten en acts. Niet te onderschatten is het belang om te weten wat het doel en de sfeer van het evenement zullen zijn, zodat we u een passend voorstel kunnen doen.

Broek & Buuren heeft een breed en kwalitatief hoogstaand aanbod artiesten met veel ervaring in de evenementenbranche. Maar zit dat wat u zoekt er toch niet tussen? Heeft u nog meer artiesten nodig? Of wellicht zijn wij zelf van mening zijn dat wij niet de passend invulling in huis hebben? Geen probleem! Broek & Buuren weet waar u moet zijn en kan namens u een beroep doen op haar partners. Ook hier geldt dat er maatwerk geleverd wordt.


Breed netwerk evenementen locaties

De locatie is bepalend voor de sfeer en mogelijkheden van uw evenement.
Broek & Buuren werkt samen met een aantal locaties en heeft daarnaast een groot netwerk aan evenement locaties. Wanneer een passende locatie is gevonden, neemt Broek & Buuren u ook de onderhandeling, de aankleding en de administratieve afhandeling uit handen.