Broek & Buuren presenteert i.s.m. de Alchemist: Workshop ‘Spreek je creatieve denkvermogen aan’
Kom uit de zit-stand en hup op je voeten! We introduceren de 'Bodystorming' techniek om tot vernieuwende oplossingen te komen.

Deze user experience technique komt oorspronkelijk uit de wereld van product ontwerp. De variant van brainstormen zet in op verbindingen tussen beweging in het lichaam en prikkeling in je hersenen. Doordat je andere hersengebieden activeert, kom je tot nieuwe ideeën. Het is leuk en je gaat gegarandeerd opgeladen weer aan het werk!

Nieuwsgierig? Meld je aan voor de workshop!

Workshop 'Spreek je creatieve denkvermogen aan'

In deze workshop laten Frouke en Bob van Snijboon&zo zien wat creatief probleemoplossend denken betekent in hoofd én lichaam. Door middel van Bodystorming maak je gebruik van kennis die al in je lichaam besloten zit en maak je de connectie met je brein. Samen bouwen we aan duurzame, innovatieve oplossingen. Waarmee je vraagstukken als 'Waarom ben je eigenlijk waardevol voor je klanten?', 'Hoe zorg je er voor dat achter de juiste behoefte komt?', 'Hoe ontwerp je de juiste oplossing?' en 'Hoe zorg je er voor dat je klant weer bij je terug komt?' te lijf kunt gaan.
Creatief zijn heeft niet alleen te maken met fantastische ideeën bedenken, maar ook met loslaten en keiharde besluiten nemen. Je werkt in een kleine groep aan hands-on oefeningen en praktische vaardigheden, die je direct kunt toepassen in je dagelijks (privé- of werkende) leven.

Wanneer: Dinsdag 21 maart 2017
Tijd: 9.30 - 12.00 uur
Waar: De Alchemist, MR3 (Koningin Wilhelminalaan 8, Utrecht)
Kosten: €12,50 (huurders Alchemist) | €17,50 (regulier) | excl. 21% BTW
Aanmelden: Uiterlijk vrijdag 10 maart 2017 via