Kunst vermaakt. Geeft afleiding en verwondering, inspireert. Prikkelt de fantasie. Laat je kennis maken met (andere) perspectieven, culturen, rituelen. Maakt je bewust. Biedt troost of blijdschap. Of het nou via muziek, theater, literatuur, schilderijen, gedichten of beeld is.
Het is niet voor niks dat we met Broek & Buuren - Betekenisvolle Evenementen d.m.v. kunst een ervaring creëren en betekenis geven aan het samenbrengen van mensen.

En het is ook niet voor niks dat men juist nu veel behoefte aan kunst heeft. Gelukkig zijn de artistieke geesten ook creatief als hen beperkingen worden opgelegd. Gelukkig hebben we tegenwoordig de mogelijkheden om elkaar te bereiken, zonder in dezelfde ruimte te zijn. Mooie initiatieven ontstaan om kunst juist nu bij de mensen te brengen.

Ook ik geniet daarvan en haal er kracht uit. Des te leuker dat ook Arno van der Heyden, waarmee we veel en nauw samenwerken, hier aan bijdraagt met het nieuwe programma 'Cultuur aan huis'.

Arno CultuuraanHuis Podiumtv 20200406

Goed voor de ontvangers, maar zeker ook voor de kunstenaars en artiesten; ook hen geeft het betekenis. En dat is nog belangrijker dan er je brood mee verdienen. Al hoop ik van harte dat dit snel weer mogelijk gaat zijn voor iedereen die nu getroffen is!
Meer over het programma: https://lnkd.in/gcrN97i