‘Als je in deze tijd iets weet op te bouwen, dan komt het wel goed met jullie’, luidde het commentaar toen Hanneke in 2010 – midden in de crisistijd – Broek & Buuren begon. Niemand kon toen weten dat tien jaar later er een nog pittigere test zou volgen; de corona-crisis. Maar ook nu zitten we niet bij de pakken neer!

We richten ons op wat er nu wél kan in ons werk en ontwikkelden de Betekenisvolle cadeaus.  
Zoals we ook meedenken over hoe onze opdrachtgevers nu of later hun memorabele momenten aandacht kunnen geven, broeden we ook op een mooie viering van ons eigen jubileum. Later, met veel mensen. Voor nu volstaat voor ons een gezellig proostmoment via Zoom!

Hanneke & Janneke proosten op 10 jaar B&B

Trots

We zijn trots op de afgelopen tien jaar. Broek & Buuren doorstond die start in de crisis als impresariaat in de theatersector met daarnaast een evenemententak. Na vier jaar werd besloten het roer om te gooien en ons volledig te focussen op de zakelijke markt. Twee jaar later verliet zakenpartner van het eerste uur Charon van Buuren het bedrijf, omdat zij andere ambities wilde najagen. Vanaf dan staat Hanneke alleen aan het roer, sinds een jaar ondersteund door Janneke Everaars.

Het roer om

Het is een goede beslissing geweest om na vier jaar het roer om te gooien. We hadden veel ideeën over hoe je met inzet van theater, humor, (beeldende) kunst en spel mensen een frisse kijk op zaken kan geven, een spiegel voor kan houden of kan helpen zich te ontwikkelen. Je prikkelt meerdere zintuigen en raakt mensen op een ander niveau. Hierdoor beklijft de inhoud beter en beleven mensen een bijeenkomst anders. Intenser. Veranderingen zijn daarna makkelijker te maken, wat de productiviteit en sfeer weer ten goede komt.  
Daarnaast zagen we dat bedrijven vaak kansen laten liggen bij de organisatie van evenementen, door niet alle facetten die bij de organisatie komen kijken aan te grijpen om het doel te bereiken. Álle keuzes staan bij ons in dienst van wat je wilt bereiken en bij wie.

Sindsdien ondersteunt Broek & Buuren teams en bedrijven door het bedenken en organiseren van inhoudelijke evenementen en bijeenkomsten. In deze ‘Betekenisvolle evenementen’ kunnen wij goed onze eigen expertise, passie en creativiteit kwijt. Mooie opdrachten voor onder meer het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, diverse gemeentes, Rijks Universiteit Groningen, Rabobanken, Cultuurbedrijf NOP, Sport Utrecht en het Martini Ziekenhuis volgden.

Corona

Nu het tienjarig jubileum daar is, staat er een sterk en florerend bedrijf dat zowel adviseert, ontwerpt als organiseert. Opererend vanuit Utrecht, maar in het hele land actief. Althans; tot voor kort, want alles zag er plots anders uit. Bijeenkomen met groepen is vanwege de corona-uitbraak maar zeer beperkt mogelijk. Een jubileumviering met een grote groep genodigden zit er dus helaas niet in. Vervelender: opdrachten zijn vanaf maart tot half september geannuleerd. Dat is pittig, want een half jaar geen omzet vang je niet zomaar op. Bovendien is het maar de vraag hoe het daarna zal verlopen. Maar vooral missen we het werk; van waarde zijn voor organisaties en hun mensen, creatief bezig zijn.

Betekenisvolle cadeaus

Daarom zetten we onze diensten om naar ‘Betekenisvolle cadeaus’. Kleine live ervaringen of creatieve fysieke cadeaus waarmee jubilea, pensionering, afscheid en verjaardag veilig gevierd kunnen worden. Uiteraard ook weer helemaal op maat gemaakt. We hopen zo bedrijven ook in deze tijd te kunnen helpen hun waardering en aandacht te geven aan hun medewerkers.
We willen graag weer aan de slag. En gaan hoe dan ook ons jubileum later vieren om dan ook onze dank en waardering uit te spreken aan onze samenwerkingspartners en opdrachtgevers. We kunnen niet wachten!

Grote dank

De lijst met namen die ons al die tijd hebben geholpen en waarmee we zo fijn samenwerken is te lang voor hier, maar we zijn hen allemaal ongelooflijk dankbaar. Alle fantastische opdrachtgevers bedanken we en hopen we nog vaak te mogen helpen. En Hanneke dankt in het bijzonder Hans, Titia, Rutger, Niels, Henna, Lieke en natuurlijk Janneke, voor hun meedenken en steun de afgelopen jaren!

Op naar de volgende 10 jaar!

Proosten 10jaar Compilatie