Deze maand bestaat Broek & Buuren alweer 14 jaar. Hoera! 🎈

Om dit te vieren hebben we onze denk- en werkwijze voor het organiseren van betekenisvolle evenementen op een rij gezet. Want man, wat is dat soms puzzelen. Toch kan echt iedereen het hoor, daar zijn we van overtuigd. 


Wat frisse inspiratie en een beetje meer tijd en aandacht, is alles wat er voor nodig is. En als alle puzzelstukjes dan echt perfect in elkaar passen... dan is de voldoening geweldig! Daar doen we het voor, toch?

💪 Wil jij de puzzel opnieuw gaan leggen en kan je daar wat hulp bij gebruiken? Vraag dan onze compacte digitale gids (gratis) aan: Leg de puzzel tot een betekenisvol evenement

14 jaar ondernemen betekent ook continu puzzelen op je identiteit, uitstraling, boodschap, dienstverlening, bedrijfsvoering, acquisitie, personeel, partners en jezelf blijven ontwikkelen (waarover later meer...📢).
Een bijzondere reis en heel mooi, leuk en never ending puzzelstuk. We vonden het daarom wel toepasselijk om onze fysieke puzzel met diverse relaties en organisaties te delen, als traktatie! 🎁

Heb jij 'm ontvangen? En al gelegd?

🚀 Op naar 15 jaar!
We zijn al aan het broeden - puzzelen, zoals je wilt - hoe we dat zullen gaan vieren... 😏

Puzzel tot een Betekenisvol Evenement 14e verjaardag